Child pages
  • Configureerbaar product

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

 

 

Inleiding
Deze handleiding legt uit hoe je een configureerbaar product aanmaakt.
Configureerbare producten zijn producten die bijvoorbeeld in verschillende maten, kleuren, of met of zonder capuchon te verkrijgen zijn. In deze handleiding wordt een werkjas met verschillende maten als voorbeeld gebruikt.
 
Configureerbare producten krijgen een selectiemenu op de productpagina.
 

 

 

Stap één: Zet je muis op de knop “Catalogus”. Klik in het drop-down menu op ‘Manage Products’. (Let op: het is mogelijk dat dit er in het Nederlands staat. Klik in dat geval op “Beheer Producten”).

...

Stap vier: Vul alle nodige productinformatie in alsof je een normaal product toevoegt. Sla het kopje “Gerelateerde producten” even over. Als je al het nodige hebt ingevuld, klik je op de knop “opslaan en verder bewerken”.

Image Added 

 Image Removed 

Image Added

 

Image Removed

Stap vijf: Nadat je hebt opgeslagen klik je op “Gerelateerde producten”. Vervolgens komen de volgende opties naar voren. Zoals je ziet zijn “Naam” en “Artikelnummer” al ingevuld. Deze waarden worden overgenomen van het hoofdproduct waarvan wij nu een gerelateerd product aanmaken.

...

 Als je alles correct hebt ingevuld, kan je op de kop “snel aanmaken” klikken. De pagina wordt ververst en de waarden worden geleegd. Je kan meteen een nieuw gerelateerd product aanmaken of de pagina sluiten.
 

N.B. Om de volgorde van het selectiemenu te kunnen bepalen, dien je de gerelateerde producten in de gewenste volgorde toe te voegen. In het geval van kledingmaten of schroefmaten van groot naar klein of andersom. Het eerst toegevoegde product komt bovenin het selectiemenu te staan